loader
Foto

Galerie foto

Subiectele Jurnalului Regional, 21 februarie, ora 18.00

Tinerii din Cluj se solidarizează cu mişcările de protest din Ucraina, reacţia comunităţii de ucrainieni din Maramureş şi de la graniţa cu această ţară sunt principalele ştiri ale jurnalului.

 

Astăzi, la ora 12.00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, tinerii protesteză împotriva violenţelor din Ucraina. O echipă TVR Cluj a plecat în această dimineaţă în Maramureş pentru a vedea care este reacţia comunităţii de ucrainieni faţă de evenimentele sângeroase din ţara vecină, iar corespondentul TVR, Vasile Dale va fi prezent la Sighet pentru a ne informa asupra situaţiei de la graniţa ţării noastre cu  Ucraina.

Se împlinesc 500 de ani de la moartea regelui Matei Corvin, fiul domnitorului român Iancu de Hunedoara. La statuia lui Matei Corvin din centrul oraşului, UDMR va depune coroane de flori. Domnia lui Matei Corvin este considerată ca fiind unul dintre cele mai glorioase capitole ale istoriei Ungariei, marcate prin campanii militare victorioase ale temutei sale armate. Ungaria a cunoscut în timpul domniei sale cea mai vastă întindere din istoria sa .

Tot mai multe studente, care locuiesc în căminele din Haşdeu, fac bani din activităţi de videochat. Complexul e plin de afişe care  "angajează"  studente pentru astfel de activităţi. Care e poziţia Universităţii "Babeş-Bolyai", proprietara campusului universitar, veţi vedea în jurnal.

0:00 Observator transilvan (R)

(maghiara) - R (Reluare)

1:00 Garantat 100% (R)

- R (Reluare)
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj