loader
Foto

Târg de adopţie de câini fără stăpân, la Cluj-Napoca

Ediţia de azi a emisiunii „Transilvania la zi”, 4 aprilie, de la ora 17:00, la TVR Cluj, ne readuce în atenţie soarta câinilor comunitari. La Cluj-Napoca are loc un târg de adopţie a câinilor unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de animale.

 

Primăria Cluj-Napoca şi Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „NUCA” organizează în centru oraşului un târg de adopţie de câini comunitari. Iubitorii de animale, de câini în special, sunt aşteptaţi să adopte şi, astfel, să salveze câte un căţel din cei mulţi care nu au un stăpân.

Antreprenorii clujeni încearcă să atragă investitori din străinătate pentru afaceri start-up. Dacă ideile tinerilor afacerişti români sunt apreciate de investitorii străini, legislaţia din România îi nemulţumeşte pe aceştia. Investitorii fug de birocraţia tipic românească şi îi roagă pe antreprenori să îşi facă actele în afara României. În caz contrar, tinerii rămân fără finanţare şi doar cu ideea unei afaceri. Pe această temă vor vorbi Ramon Moldovan, reprezentant al Ligii Întreprinzătorilor Români, şi, prin intermediul intervenţiilor telefonice, oameni de afaceri şi consilieri în business.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

 

11:30 tvrcluj.ro

(arhiva)

12:30 tvrcluj.ro

(arhiva)
 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, v-am invitat la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj