loader
Foto

Târgul Gaudeamus, pentru clujenii cu drag de carte

Reduceri, autori noi şi lansări de carte ale unor cunoscuţi scriitori. De toate acestea vor avea parte participanţii la Târgul de carte Gaudeamus, care începe astăzi, la Cluj-Napoca.

 

Cea de a XV-a ediţie a Târgului de carte Gaudeamus se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 9-13 aprilie, în incinta unui pavilion expoziţional amplasat într-un loc devenit tradiţional pentru sărbătoarea cărţii, Piaţa Unirii.

Târgul de carte Gaudeamus va găzdui, în total, 97 de expozanţi, care îşi vor prezenta cele mai atrăgătoare oferte.

Vladimir Epstein, preşedintele Târgului de carte Gaudeamus, a declarat: „Clujenii iubitori de carte o să se întâlnească cu reduceri de 70% sau 80%, de două cărţi plătite pentru patru cărţi luate, deci, o varietate de oferte care vor câştiga, sunt convins, publicul.”

Preşedintele de onoare al acestei ediţii, poetul Ioan Mureşan, are un mesaj pentru tinerii care nu prea se împacă cu lectura: „Să vină tinerii să citească pentru că, altfel, vor fi în situaţia jenantă, îndrăgostiţi fiind, să iasă pe un deal, să vadă un apus de soare şi să-i spună iubitei: Niii, ce fain îi!, şi atât.”

Programul de vizitare al Târgului de carte Gaudeamus este următorul: 
- miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00;
- duminică, între orele 10.00 şi 14.00.
Intrarea este gratuită pentru toate categoriile de vizitatori.

15:00 Cap de afiş

16:00 Observator transilvan

 
Ediție specială

În Vinerea Mare, 3 Mai 2024, de la ora 19.00, la TVR Cluj, vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

Duminică, 21 aprilie, la "Semn de carte" subiectul a fost "Vârstele subversiunii. Nicolae Steinhardt și deconstrucția utopiilor", de Adrian Mureșan.

1 Mai grădinăresc | VIDEO

1 Mai grădinăresc | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Mulți clujeni au participat la un tur prin grădinile mai puțin cunoscute din Cluj-Napoca.

 

#tvrcluj