loader
Foto

Transfer de senzaţie, Cadu dă tricoul de fotbalist pe uniforma de poliţist

Producătorul Andrei Biro şi moderatoarea Elena Nicolae vă dau întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii „Transilvania la zi”, 19 martie, de la ora 17:00, la TVR Cluj.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Aflaţi dedesubturile unui transfer de senzaţie, chiar dacă valabil numai pentru o singură zi. Cadu renunţă la tricoul de fotbalist al echipei CFR pentru uniforma de poliţist. Lovitura pe “piaţa transferurilor” aparţine Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca care îşi promovează imaginea prin transferul lui Cadu, de la CFR, ca polițist pentru o zi. Dar cine mai vrea să devină om al legii. Au absolvenții un  post asigurat la terminarea studiilor? Valentin Rusu, directorul adjuct al școlii vine să răspundă la aceste întrebări.

Proiectul “Atelierul de Meșteșuguri” al Fundației World Vision, care își propunea să tranforme meșteșugari în oameni de afaceri şi un talent în sursă de venit, a ajuns la final. Dacă proiectul a reușit, dacă obiectivele acestuia au fost atinse ne va povesti managerul de proiect și un meșter popular.

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

11:55 Ştiri pe scurt

 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj