loader
Foto

Galerie foto

“Transilvania la zi”, 7 martie, ora 17:00

O nouă ediţie a emisiunii „Transilvania la zi”, 7 martie, de la ora 17:00, la TVR Cluj, ediţie care se bucură de interpretarea în limbaj mimico-gestual a Simonei Damian.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Producătorul Luminiţa Purdea-Cotuţiu, alături de moderatoarea Elena Nicolae, au pregătit o nouă ediţie a emisiunii „Transilvania la zi” în care vă propun trei subiecte în atenţia cărora se află copiii.

Rezultate bune pentru elevii claselor a VIII-a la simularea testelor de la Evaluarea Naţională. Judeţul Cluj ocupă locul al III-lea în ceea ce priveşte notele peste 5, după Bucureşti şi Brăila. Aproape 60 la sută dintre elevii clujeni au reuşit să ia notă de trecere. Nu au lipsit nici mediile de 10. Mai multe amănunte aflăm de la Valentin Cuibus, inspector şcolar general ISJ Cluj.

Emisiunea continuă cu o intervenţie în direct, din comuna Baciu, de la spectacolul umanitar “Nu uita să fii copil!”, spectacol organizat de Fundaţia de Asistenţă Socială “Inima Copilului” Gherla şi care are drept scop strângerea de fonduri pentru familiile monoparentale cu mulţi copii şi pentru copiii devaforizaţi.

În încheiere vom afla despre beneficiile terapiei cu animale. De data aceasta “doctori” pentru copiii speciali de la Centrul de Educaţie Incluzivă din Cluj-Napoca sunt urechiaţii iepuraşi.

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparente)-R (Reluare)
 

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre muzică din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

 

#tvrcluj